Stöd Djurens Rätt!

söndag, juni 19, 2011

Ett fint citat

Läste i aftonblaskan om barn som kommer ut ur gaderoben för sina föräldrar och självklart är debatten igång ang om det är fel eller inte att vara gay enligt kristendommen. Läser då följande kommentar:

"Jag är inte säker på att vi bara är här en gång. Jag är djupt troende. Men från gud finns det inga straff (men ibland lärdomar) och äkta kärlek kan aldrig vara fel. Och dom som tror att gud dömmer homosexuella för att det står något i bibeln har enligt mig helt missat vad gud är. Men en dag så kanske dom förstår. En ateist som lever i symbiotiska relationer med andra är närmare himmelriket än en djupt troende person med hat mot sina medmänniskor. Men ovan är bara min tro/åsikter"

Det är ju så vackert skrivit att man kan börja gråta! Jag ska inte ljuga, jag har lite förutfattade åsikter om troende, bl a att de inte accepterar att andra tror på något annat än Gud (eller inget alls) (förlåt alla troende). Det är så underbart att läsa något som får mina förutfattade åsikter att låta som dumheter! Varför kan inte alla vara så fina i sin tro som denna människa! Jag önskar dig, och alla andra som du, all lycka :)

1 kommentar:

Holger sa...

Hej!
Det fina med garderober är att man kan gömma allt möjligt där:-)