Stöd Djurens Rätt!

söndag, mars 27, 2011

Lite uppdatering

Jag vet, jag suger APRÖV på att uppdatera, men jag hinner inte så mycket nuförtiden. Jag har haft praktik på KappAhl nu i två veckor och stigit upp kl 6 och kommit hem kl 7, och då är man ganska slut. Nu har jag fått reda på att jag har jobb på Kolleberga om jag vill, från och med måndag. Klart jag vill! Eller nja, vill och vill, men det handlar om pengar. Ringde KappAhl och sa upp praktiken, jättesorligt. Men men, från och med måndag börjar jag tjäna lite pengar.

Var i Malmö igår med en kille som heter Daniel och gjorde stan osäker. Vi gick såklart in om Shock, och jag köpte en neonrosa kajal som jag tänkt använda som läppenna. Fick även tag på ett par billiga högtalare till datorn, så nu låter den som en gammal radio, haha. Lite bättre ljud är där faktiskt, men när jag fått lite pengar ska jag skaffa mig ett par ordentliga, med skitbra ljud.

Har även börjat läsa en ny bok som heter Spökstaden. Skitdålig. Jag har läst ungefär halva och kan inte säga att den är fängslande eller läskig nånstans, trots att författaren är ganska kännd och det står att det ska vara en "isande rysare". Jag ska dock läsa klart den, den är inte så lång, sen ska jag såga den, det lovar jag.

Det är ungefär vad som hänt. Ska försöka bli bättre på att blogga under April-månad, men jag lovar ingenting.

Ha det bra!

1 kommentar:

Holger sa...

Hej!
Ekvationen är: Jobb=Plenty Money=Dyra presenter åt mig!