Stöd Djurens Rätt!

fredag, februari 25, 2011

Babysitter Wanted

Namn: Babysitter Wanted
År: 2008
Genre: Skräck
Åldersgräns: 18 (?!)
Längd: 1 h, 30 min

Om filmen:

En söt och troende flicka, Angie, lämnar sitt hem för att läsa på college. Hon delar rum med en annan ung tjej, men dessvärre får hon sova på soffan, då det inte finns någon extra säng. För att ha råd till en sovplats tar hon ett extrajobb som barnvakt åt en till synes trevlig familj. Dock står inte allt rätt till, och Angi börjar bli orolig och tänka mer och mer på den unga kvinna som försvunnit i trakten nyligen. Har familjen hon sitter barnvakt hos något att göra med kvinnans försvinnande?

Detta var en lagom rysare som innehöll det mesta en skräckis bör innehålla. Blod, lite tarmar, tortyr och klassisk katt-och-råtta-lek.

Början var helball och man fastnade direkt. Man tycker dessutom om Angie väldigt fort, då hon är både vänlig och avslappnad. En sådan tjej man själv hade blivit vän med helt enkelt. Uppbyggnaden var helt ok, men handlinge känns ibland lite krystad. Grejen med djävulens son och allt det där är inte riktigt min grej, då jag jämför den allt för mycket med Omen. En annan sak som sänker betygen är att den är lite virrig fram tills halva filmen. Inte så att man sitter och undrar, men efter halva filmen tar det en helt ny vändning, och man undrar lite om det som hände innan verkligen var särskillt nödvändigt att ha med.

På det stora hela var det dock en bra film, och helt klart sevärd.

Betyg:Babysitter Wanted (2008) Pictures, Images and Photos

2 kommentarer:

Holger sa...

Hej!
Jag tycker att det är svårt att sätta betyg på sådana här filmer, vissa delar gillar man och andra inte. Lättare om filmen suger helt och hållet eller är jättebra.

placebohoe sa...

Jag gillade inte den så mkt så av mig fick den en tvåa ^^