Stöd Djurens Rätt!

onsdag, januari 05, 2011

Jag har INTE förföljelsemani! Jag VET ju om att folk förföljer mig, då har jag inte mani heller!

Hade fixat bloggen...precis så som jag ville ha den! Allt var fixat och klart (nästan) och så fuckar sig internet. Kul. Not.

Jaja, bloggdesignen får la vänta tills jag känner mig redo att ge mig på det igen :)

Föresten... har en liten hemlis att avslöja. Jominsann! Jo det är ju såhär att jag hatar manga/anime. Mmm. Gör jag. Men inte längre *rodnar*

Visst har jag tittat på Det levande slottet, och visst tycker jag om den, även om det är svårt att erkänna, och visst har jag tittat på Min granne Totoro, och visst är det en gullig film. Även om jag inte vill erkänna det! Den ända animen jag kan säga att jag gillar utan att skämmas är Pokemon (ganska ironiskt eftersom det typ bara är 7åringar som gillar det, men ändå).

Nu har jag emellertid hittat en animeserie jag gillar, som heter Hellsing, och jag ska lägga upp en video här på bloggen. Vad den handlar om skriver jag senare, men den föll mig i smaken direkt.

Ja, ganska flummigt inlägg för övrigt, men vad gör man.

Ha det sämst fuckers!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Haha! Det går att hitta guldkorn även i genrer man normalt inte gillar.

Didi Darko sa...

Haha, anime är ju skitbra! Kan dock ta en riktigt bra serie för att få en att komma in på det. Totoro och Det levande slottet är ju supernice. Du kanske ska kolla på fler filmer från Studio Ghibli :)

Holger sa...

Hej!
Pokemon! Pokemon!
Glittrig! Sälle!
Psyduck! Mewtvå!