Stöd Djurens Rätt!

fredag, april 02, 2010

Påskmat och Väla

Full rulle två dar i streck. I torsdags var jag hos Bea och käkade påskmat. Hennes mamma hade gjort SKITGODA vårrullar och pizzasnurror. Bea och jag snackade skit som vanligt och hon tvingade mig att se The Mighty Boosh för första gången, något jag inte ångrar! Fy fan så sjuk och rolig serie :D Sen kollade vi på Labyrinth och skrattade åt David Bowies pung. Hennes vovvar var glada och busiga som vanligt och vi blev skithåriga (no shit!) när vi kelade med dom.

Idag var jag på Väla med Jessica. Vi sprang runt som yra höns och skrek och hade oss. en butiksägare trodde att vi var ihop, det syntes på hela hans min, och sen fick vi även resten av Väla att tro att vi var ett par genom att gå in på samma toa.
Jag köpte shampo och balsam och sånna bra-att-ha-saker och sen köpte jag ett jättegulligt skelett!! Ni kan glo bilden om ni undrar hur han ser ut.


Köpte han på Partaj! Obsidian Blackbird McNight heter han efter ett visst engelsk humorprogram.


Måste bara lägga upp denna bilden när jag håller Beas katt Mikey. Han är jättekelig, men fy 17 så tung han var!

4 kommentarer:

Bea Bög sa...

Haha, vad söt Obsidian är^^

Shopping är alltid kul, ska till Väla imorrn ( fast ja redan varit där 2 ggr den här veckan och handlat ihjäl mig^^)

Hoppas att din mamma gillade Muffinsen:)

zephreX sa...

det låter som du har haft riktiga kanondagar! Det förtjänar du :D :D och va roligt att du och bea fick se david bowies pung och att du och jessica fjantade loss som ett äkta fjollpar på väla :D

Holger sa...

Hej!
Fjortisar på Väla och en stooor kisse!

mamma sa...

jennys mamma fullkomligt älskade muffinsen, och hon tycker den lille kisen är såååååå söt