Stöd Djurens Rätt!

söndag, april 11, 2010

My Bloody Valentine

Namn: My Bloody Valentine
År: 2009
Grene: Skräck
Åldersgräns: 15 år
Längd: 1 h, 38 min

Om filmen:

Harry Warden gick för 10 år sedan bärsärkagång och dödade 22 stycken människor. Nu är han tillbaka med ett ända mål: Att döda så många människor han bara kan!

Jag vet, handlingen låter som en helt vanlig skräckfilm och jag antar att det är just vad det är oxå. Jag anser dock att den ändå är bättre än flera andra skräckfilmer pga att den har ett bra slut. En annan sak som är bra är att den är lagom slafsig. För den som gillar skräck, men tycker det är tråkit när allt går ut på att det ska vara så mycker blod och inälvor som möjligt är detta ett bra val. Råa och äckliga mord, men i en lagom dos. Istället fokuserar filmen väldigt mycket på handligen och att den ska gå frammåt hela tiden, vilket jag anser att den lyckas bra med. Men...enligt mig så är det roligare när det är slafsigt ^^

Det bästa är att jag har den i 3D och det var häftigt kan jag tala om. Jag var på väg att hoppa bakåt varje gång mördaren svingade sitt vapen, för det känndes som om det var på väg ut ur skärmen! Jättehäftigt!!!!

Betyg?
4/5


My bloody valentine 2009 Pictures, Images and Photos

1 kommentar:

Holger sa...

Hej!
Så nu måste man typ inte bara köpa alla gamla filmer i Blue-Ray utan ochså en version i 3D?
Det är dyrt att hänga med i tekniken:-)