Stöd Djurens Rätt!

söndag, mars 21, 2010

Thrill Kill

Idag är det bara TV-spelet Thrill Kill som snurrar i mitt huvud.

Kim tog med det till mig för ett par år sedan och sen dess har det legat där. I helgen spelade vi det igen och hade jättekul.

Thrill Kill är ett saglsmålspel som kom ut 1998 och som totalförbjöds i många länder pga blod, brutalitet och sexuallitet. Det går helt enkelt ut på att alla karaktärer har dött och nu slåss för att kunna komma tillbaka till livet.

Varje karaktär är unik och har en mer eller mindre bisarr bakgrundshistoria. En kvinna kom på sin man med att vara otrogen med hennes syster och blev därför en dödlig dominatrix och mördade dem bägge två, för att sedan ta sitt eget liv. En annan är en galen läkare som mördade sina patienter och sedan opererade in en björnfälla istället för käkar på sig själv och en tredje är en sk ormmänniska som vred sig så pass mycket att hennes ryggrad knäcktes. Detta är bara 3 st av de 8 olika karaktärer man kan välja mellan.

Det slog mig nyss att detta TV-spelet hade kunnat bli en helt fantastisk skräckfilm. I spelet har nämligen Marukka, gudinnan av hemligheter, bestämmer att dessa karaktärer ska fightas mot varann och vinnaren får livet åter. Tänk er då att få se hur alla dessa personer levde, dog och sedan kom till Helvetet där Marukka väntade på dem och sedan avslöjade vad hon hade planerat för dom. Med dagens teknik hade man säkert kunnat göra det riktigt läskit och jävligt blodigt, precis på det viset jag gillar det :)

Nåja, än så länge får jag snällt vänta på att filmatiseringen av Silent Hill 2 ska komma ut. Men allvar, visst hade Thrill Kill gjort sig bra som film?

Thrill Kill Pictures, Images and Photos

2 kommentarer:

Cain The Candybunny sa...

Får hålla med om att Thrill kill är ett väldigt brutalt spel...
och tror precis som du att det skulle ha gjort sig väldigt fint som film.

Men undra hur oddball skulle sett ut i filmen...

Holger sa...

Hej!
Jag har sett Kill Bill! Ettan och tvåan!
Så kille-kill på dig:-)