Stöd Djurens Rätt!

fredag, mars 26, 2010

Sci Fi mässa i Malmö

Ja, då var det Sci Fi mässa imorrn. Det ska bli himla kul! Robert Englund kommer igen, men han är ju bara såååå 2009 lixom ;) Andrew Sachs som spelar Manuel i Pang i Bygget kommer oxå, så han ska jag minsann se till att få en autograf ifrån! En annan jag ser fram emot att få träffa är Ruggero Deodato. Okej, nu har jag typ bara sett en av hans filmer, nämligen Cannibal Holocaust, men den skrämde mig rejält. Därför fötjänar Ruggero Deodato att dyrkas, för det är inte många ressigörer som lycktas skrämma mig med sina filmer, så det så!

Sen kommer en tönt från Twilight som Bea har lovar att sparka. Jag tror jag ska kicka han ass oxå, för han är ful, haha! Nä, shit, fjortisvarning!

Jag och Bea kommer dessutom att leta efter Alice in Wonderland-prylar tills vi blir lila där. Vi vill båda två ha en Mad Hatter-gobe, så det hoppas jag verkligen att där är.

Annars är det nog det vanliga som gäller: Stormtropers som förföljer en, autografsförsäljning där alla viktiga autografer redan har blivit sålda, filmrekvisita som man betraktar med värdnad och de obligatoriska jätteskriken när man hittar en filmcell som man verkligen vill ha. Ja, det finns inget som talar för att denna dagen inte kommer att bli lyckad!

Godbajs!

2 kommentarer:

Holger sa...

Hej!
Fjortisvarning på gång eller:-)
Undras om Englund känner igen dig?
Förväntar mig en låång rapport om allt skojigt, plus en massa bilder!

Beatrice sa...

Haha, Storm troopers som förföljer än! Ja jenny, Storm troopers diggar oss, det är väll bara att vänja sig:P Kommer att bli skit kul imorrn!