Stöd Djurens Rätt!

onsdag, mars 10, 2010

Bokläsning

Jag är en mycket, mycket, mycket mogen ung kvinna. Här är ett exempel: När jag pratade med mina råttor för några minuter sedan tilltalade jag dom som "mina små bajskorvar".

Annars har jag börjat läsa en bok idag, Desperation av Stephen King. Än så länge är den riktigt, riktigt bra! Man kommer snabbt in i handlingen, och det händer saker meddesamma. Plus att den är, än så länge, mer en thriller än en skräckis, så man sitter och undrar hela tiden vad som kommer att hända. En perfekt bok, eftersom man har svårt att lägga den ifrån sig. Hoppas den är lika bra rätt igenom.

Annars har det inte hänt så mycket idag. Förutom bion i måndags, har jag inte varit så sugen på film faktiskt. Är dock ganska säker på att det bli Sweeney Todd i helgen. Sen ska jag se klart dom sista 3(?) Masters of Horror-filmerna nån dag oxå, och sen ska jag få tummarna ur anus och se Psycho. Amelie från Montmartre ligger oxå på min ska se-lista, dels för att den står med i min bok, dels för att Jonatan säger att den är bra. Filmen är iofs fransk, men jag litar på Jonatans omdömme!

Nä, nu ska jag lägga mig i sängen med mina små bajskorvar och fortsätta läsa i Desperation.

Puss och kyss!

6 kommentarer:

zephreX sa...

Du är en jättemogen kvinna Jenny, det vet vi alla ;D och Amelie får du ta och se, den är så bra ^^

Holger sa...

Hej!
Bli klok! Läs en bok!
Undras om råttisarna gillar godnattsagor?

Marcus sa...

Lova mig bara att du aldrig ser filmen som är gjord efter boken! Den sög getpung!

Jenny sa...

Marcus: På heder och samvete och navelludd!

Beatrice sa...

åHH.. den boken är så bra!
har börjat att läsa Thinner. hittade den på loppis för 10 spänn, najs!!

Jessica sa...

var... eh orka...