Stöd Djurens Rätt!

tisdag, mars 02, 2010

Alice i Underlandet

Jag skulle egentligen skriva ut lite papper idag som Jonatan skickat till mig, men som vanligt funkar inget när man väl ska göra det. Den här gången fuckade sig hotmailen. Blir så arg att jag fundear på att köpa ett kvalitetsrep till den, så att den dör nästa gång den har planer på att hänga sig!

I övrigt har jag tränat lite idag. Hade träningsvärk sen igår och jag har hört att täning ska bota tränignsvärk. Jag blev inte botad, jag fick jävligt ont.

Men! En sak är RIIIIIKTIGT kul! Bea skrev till mig igår och frågade om jag ville hänga med henne och hennes bror och se Alice i Underlandet på bio i Hbg nästa vecka. Självklart tackade jag ja!! Det ska bli så kul! Jag blev lite avis på Jessica som skulle se den hon med, men hon skulle se den med en av sina kusiner som fyllde år och då vill man inte gärna tjöta om att följa med :P Tack och lov räddade Bea och Marcus mig istället ^^

Annars har jag shopping inplanerad på fredag och så ska vi inte glömma Sci Fi mässan i slutet av månaden. Tråkigheterna är redan avklarade. 1000 kr gick nämligen till tandläkaren igår. Fy fan! Men men, vad gör man inte för fina tänder?

Jag funderar på att gå ut och gå nu, eftersom solen skiner, för det har jag fått rekomenderat. Solen ska tydligen göra så att jag blir gladare eller nåt. Hm, jag är skeptisk. Alltså inte till solen, utan till att gå ut och gå dagtid. På det planet är jag mega-dega-hyper-skitmycket-mycket-över-normalt-fjortis. Nån kan ju TITTA! Hm, ska nog försöka övervinna denna tanke och ge mig ut ändå!

Kram och stryk på er!

3 kommentarer:

bea sa...

såklart vi bjöd med dig, hade varit taskigt annars, du är tim burtons största fan ju^^ det ska bli kul, har läöngtat efter den filmen länge!!!

Holger sa...

Hej!
Klart att du ska ut och gå.
Vem vet om du inte hittar ett hål att trilla ner i:-)

Jessica sa...

Jag ska i alla fall glo på uppföljaren: Alice i Underlivet. Jag blev lite besviken att Johnny Depps karraktär inte fanns i den verkliga världen. Han kunde ju ha varit en rolig jycklare eller nått.