Stöd Djurens Rätt!

måndag, januari 25, 2010

Black Sheep

Inget bloggande på ett par dar nu eftersom jag har varit hos Jessica och sen hos pappa, men nu är jag på det igen! Här kommer en film som bara är helt och hållet bäääääst.

Namn: Black Sheep
År: 2006
Åldergräns: 15 år
Grene: Komedi/skräck
Längd: 87 min

Om filmen:

Attack of the KILLER SHEEPS!!!! Haha, här är en av de roligaste, fnatigaste, ulligaste och absolut häftigaste filmer jag någonsin sett. Rädd för får? Hyr Love Actually istället, för det här är Lambi gone bad helt klart.

Filmen handlar om fjanten Henry, som återvänder till sitt barndomshem i ett desperat försök att bota sin fårskräck. Henrys bror, Angus, har tagit över farmen och gör i smyg expriment på fåren, med förbjudna preparat, för att få ökad produktion. Tyvärr för både Henry och Angus blir fåren allt annat än produktiva, dom blir blodtörstiga mördarfår!

Haha, vilken film! Såg den första gången för ett par veckor sedan, men kännde att jag var tvungen att se om den. Och blogga om den såklart ^^ Nej, den är inte läskig, snarare lite larvig. Men larvig på ett bra sätt. Den är verkligen jätterolig, karaktärerna helt underbara och kombinationen av dramatisk skräckmusik samtidigt som ett får med onda avsikter sakta närmar sig vår hjälte kan inte resultera i nåt annat än ett asgarv. Att filmen sedan med avsikt är gjord för att emellanåt se riktigt 70-tals B ut, gör den inte mindre rolig! Bäääääst att ni håller ögonen öppna nästa gång ni åker/kör/går förbi en fårhage!

Betyg:
5/5


1 kommentar:

Holger sa...

Hej!
Visst är den skoj!
Påminner lite om Shaun of the Dead vad gäller mixen.
Skratt och skräck!
Nu ska vi bara bli av med de där otäcka fåren i teve-reklamen också...