Stöd Djurens Rätt!

torsdag, december 03, 2009

A&E Biography - Jeffrey Dahmer

Jag såg nyss en dokumentär om min favoritmördare, Jeffrey Dahmer, på youtube. Jag gillar honom för att han såg så vanlig ut, en snubbe som man lätt hade kunnat lifta med utan att ha några misstankar. En normalt nördig medel-Svensson med andra ord.

Trots detta mördade han massor med män. Ströp dem, stympade dem, hade sex med dem, åt dem osv. Det värsta han gjorde, tycker jag, är att han borrade ett hål in i huvudet på några av sina levande offer och sedan hällde frätande syra in i hålet i hopp om att skapa en "sex-zombie". Av naturliga skäl levde dessa stackars satar inte mer än någon dag.

Jag beundrar inte Jeffery Dahmer för det han gjorde, men jag fascineras av hans "arbete". Han mörde flera män under flera års tid, men var aldrig misstänkt för något. Han blev anklagad för sexuella trakasserier, men det var allt. Tills den dagen då en av hans offer lyckades rymma hade ingen någon som helst aning om vad han höll på med. Hans stackars far, som var med i rätten, fick en chock när när de hemska anklagelserna räknades upp. Ingen vill eller kan väl tro att ens egen son ägnar sig åt nekrofil- och tortyrsex på fritiden?

Vill ni se dokumentären så behöver ni bara klicka på bloggrubriken, och ni kommer direkt till del 1 av 5 på youtube. Det finns även fler avsnitt som handlar om andra mördare, tx Ted Bundy, om ni är intresserade. Ha det bra!

3 kommentarer:

Jonatan sa...

Lite ovanligt att han valde att enbart mörda män. Annars brukar ju de flesta mörda kvinnor.. Men lite jämställdhet ska det väl vara kanske, haha

Holger sa...

Hej!
Dahmer och Bundy är du inne på ser jag.
Få nu inga dumma idéer bara:-)

Jenny sa...

Jonatan: Anledningen till att han bara mördade män var att han var GAAAAAAAAY!!!! XD Sen att han hade sex med dom EFTER att han dödat dom är ju en annan sak..
Holger: Ingen risk, det blir så kladdigt :P