Stöd Djurens Rätt!

tisdag, december 01, 2009

1:a December

Idag är det den första december och som ni ser har jag bytt bloggdesign! Hoppas ni gillar den, och om ni inte gör det så kan ni dra åt helvete.

Bara 24 dagar kvar till julafton, kan ni förstå? Då blir det 'The Sound of Music' twice an hour, and 'Jaws' I, II, and III. Eller så är alla lika jävla tråkiga som vanligt och sätter sig och glor på "Tomten är far till alla barnen" eller "Ett päron till farsa firar jul". Av hela svenska folket, är det verkligen ingen som har lite fantasi?

Eller så sätter sig folk och glor på Grinchen. Fy fan vad jag hatar Grinchen. Eller nej, jag hatar inte Grinchen. Jag HATAR den lilla fula flickan som är med där. Hon gör mig arg av någon anledning.

Varför inte titta på "Nötknäpparen"? För att jag såg den när jag var typ 5 år, och grät när han åter blev en nötknäppare och hans flickvän blev ledsen. Sen retade pappa mig för det. Nej, tack.

Nä, jag tror att jag ska kolla på "The nightmare before Christmas" som vanligt i år och hoppas på att Jack Skellington lämnar en besatt leksak till mig under granen.

Ha det bra alla!

Jack Skellington as Santa Pictures, Images and Photos

3 kommentarer:

Holger sa...

Hej!
Snygg design!
Nu ska du vara snäll och trevlig, du vet väl att tomten ser dig:-)
Kalle Anka klockan tre på julafton!

mamma sa...

för det första: jättefin ny design, och för det andra så : glöm inte Karl-Bertil Johnssons julafton :)

Jonatan sa...

JAG ÄLSKAR DESIGNEN!!!