Stöd Djurens Rätt!

tisdag, november 10, 2009

Hos pappa igår

Var hos min pappa igår och lämnade/lånade filmer. Lånade bl a Wolverine, som jag planerade att se senare på kvällen. Jag gillar X-men och Wolverine i synnerhet, för han är bara SÅÅÅÅ COOL! Hehe, nä, men han är tuff och jag var så glad och uppspelt över att få se hans knog-knivar att det pirrade i magen när jag tryckte in DVDn i datan (mamma såg fotbollsgalan, så TVn var det inte frågan om). Kan ni sen förstå hur snopen jag blev när filmhelvetet inte funkar?! Den hängde sig bara någon minut in i filmen :(

Jag tror att det var min dator som inte riktigt tog formatet, eftersom pappa hade sett filmen innan och då funkade den. Jag ska prova att spela den i vår DVD, och förhoppningsvis funkar den då.

Istället såg jag en film som heter Dark Water, och den....funkade. Jag har inte riktigt bestämmt mig för om den var bra eller dålig. Tydligen var det en amerikaniserad J-movie, och ursprungligen skapad av samma typer som gjorde The Ring. Handlingen var ju myyyyycket bättre än The Ring, men den skrämmde mig inte alls. Kanske var det för att det var den amerikaniserade versionen, jag vet inte. Dock var det en liten tvist på slutet som ändå gör filmen sevärd. Kort så handlade dennna filmen om en mamma och hennes barn som flyttar in i en ny lägenhet. Snart upptäcker de att mystiska saker pågår i lägenheten ovanför, trots att den ska vara tom.

Jag lånade även två böcker av pappa, i serien Kalla Kårar. Den ena var Råttorna och den andre Råttboet (den sista började jag på idag och läste ut den i eftermiddags). Jag läste en del Kalla Kårar böcker när jag var liten, och just nu har jag snöat in mig på filmer/böcker som handlar om invaderande skadedjur, och den här gången blev det råttor.

ratatouille Pictures, Images and Photos
Ja, jag vill fortfarande ha dessa gnagare som husdjur ^^

2 kommentarer:

Holger sa...

Hej!
Jag tycker att du ska skaffa en myrfarm!

Jonatan sa...

Åh, Dark Water har jag sett faktiskt. Den gillade jag inte alls XD Men vi har ju inte alls samma filmska å andra sidan ;D