Stöd Djurens Rätt!

tisdag, mars 03, 2009

Musikal och London


Musikalen var helt, jävla UNDERBAR!!! Sången, dansen, skådespelarna... Allt var så perfekt. Det går helt enkelt inte att beskriva i ord hur coolt det var. Hur som hälst ska jag rama in min biljett när jag kommer hem igen, så jag ska försöka hitta en ball ram här borta i England.

Alltså... Ni som inte har en aning om vad musikalen handlade om, youtube:a den då! ^^

Efter att jag och Gabbi hade sett den, så träffade vi en annan tjej som hon kännde och vi 3 gick och tog en drink. Tyvärr så gick sista tåget ganska tidigt, så jättesent blev det inte.

På lördag hände inget, men i söndags blev det London med Johanna!

HOT DOGS. Cool bil, va? Den såg vi...och så fotade vi den oxå :P

En Cher-barbie :P Hittade den på Hamleys.

På TopShop. Johanna fotade mig i provrummet. Jackan blev jag jättekär i, men den kostade 50 pund, så jag köpte den inte. Men klänningen däremot köpte jag, den kostade bara 20 pund :P
(snygga strumpbyxor, va?)

När vi väl kom hem igen så gick vi till Weather spoon, för Johanna hade inte sett dom coola toaletterna där. Fan, att jag inte fotade dom. Jaja, nån annan gång kanske... Men så här såg baren ut.

När vi hade tagit varsen cider och satt och snackade kom en skotte fram till oss. Först fattade vi inte ett enda, jävla skit av vad han sa. Vi lyckades dock urskilja att han hade slagit vad med sin kommpis om att om han fick vårt telefonnummer så fick han 20 pund eller nåt. Jaja, han tjatade nog på Johanna i typ 3 timmar om hennes jävla nummer, som han inte fick. Inte mitt heller för den delen... Själva poängen är iaf att han inte gav sig... Ett gott skratt fick vi oss iaf, när vi skulle lära honom svenska. Vi fick honom nämligen att säga "Jag har en liten snopp".

3 kommentarer:

zephreX sa...

Det låter ju så gött härligt! Usch, det änna grämer mig att jag inte hade pengar att kunna följa med ju ;O Jag är skitglad för din skull att du hade det kul i alla fall :) Och va roligt att ni lär engelsmännen sådana fina svenska meningar! XD XD

Och du.. min blogg kan läsas av alla igen :p Jag hade inte hjärta att låta din mamma gå miste om min blogg XD

Jenny sa...

HAHAHAHA! Jonatan, du ar for harlig ^^

Holger sa...

Hej!
Heja musicaler!
Heja Hotdogsbilar!
Heja Topshop!
Heja Weather spoon!
Heja skottar! Eller inte:-)