Stöd Djurens Rätt!

tisdag, februari 24, 2009

Intresseklubben antecknar

Jag har nyss kommit hem från en lång, jävla runda med Johanna (en svensk au pair här i Epsom, jippi!) och jag har inget att skriva.

Jag vill skriva nåt coolt och intressant men jag kommer inte på ett skit. Jo, att gubben som jobbar i BHF har äcklat sig idag igen och att kronprinsessan "Vickan" har förlovat sig. Vad mer? Jo, Anton Körberg på Rockklassiker fick meil från några tråkiga jävlar som inte gillade att han körde med roliga porrfilmsnamn i radion. Men det fortsatte han med iaf! Hurra for Ant-on-air!!

Jaha...mer?

JAG VET! Nåt ni inte ska prova är popcorn med socker. Jag köpte popcorn för några dagar sedan för jag var så sugen, men fan, istallet för salt var dom dränkta i SOCKER! Hur fan tänker engelsmannen egentligen? Röväckligt!

Haha, givande inlägg eller hur? Och så säger Jonatan att jag skriver skojjiga saker, jag skriver fan bara skit. Ah, fan, det är tur man är...nånting.

Puss och Kran

3 kommentarer:

Holger sa...

Hej!
Lat du är jag tror. Köpa popcorn? Fyy. Poppa själv istället!
Men att dränka popcornen i socker låter inte som någon hit.
Prova lite sockervadd istället!

mamma sa...

Gud Jenny, vad du kan svära :-)

zephreX sa...

"Jag köpte popcorn för några dagar sedan för jag var så sugen, men fan, istallet för salt var dom dränkta i SOCKER! Hur fan tänker engelsmannen egentligen? Röväckligt!" HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!! Jag döööör! XD XD Men jag håller nog med. Det låter skitäckligt ju!

Och du, jag ÄLSKAR att du skriver så mycket skit! XD Din blogg är bäst!