Stöd Djurens Rätt!

tisdag, januari 20, 2009

Bra, bra, jätte jätte bra, respekt du är perfect!

Ibland känns det som om saker och ting aldrig kommer att bli bättre. Jag erkänner högst motvilligt att det blir dom oftast.

Min nya och effektiva lösning på problem hetter Mamma!

Efter det som hänt mellan mig och Kim (jag vill inte gå in på detaljer) så var det trots allt mamma som fick mig att må bra. Trots att man som ung ofta tänker att föräldrar inte fattar nåt, eller att dom aldrig har kännt så här, eller att dom kanske bara kommer bli besvikna eller ledsna på en. Men man glömmer en viktig sak: Mamma och pappa har oxå varit unga. Dom har oxå varit depprimerade, ledsna, haft kärleksproblem, blivit utsatta för grupptryck mm.

Det som jag känner är mest synd är att jag började uppskatta mina föräldrar på riktigt först runt 17 års åldern. Innan dess tog jag dem mest (och mamma i synnerhet) förgivet. Jag tog förgivet att mamma betalade hyran, lagade mat, städade osv.

Nu när jag själv gör det, så vet jag att det är inget jag borde ta förgivet. Jag borde inte heller ta förgivet att jag får låv att bo hemma tills jag har ett jobb. Vissa i min förra klass har blivit utslängda hemmifrån... Det har inte jag, och så länge jag försöker hitta jobb, och betalar hemma när jag väl har ett, är jag välkommen.

Mamma tack för att du finns och förlåt för att jag har tagit dig förgivet. Jag älskar både dig och pappa jättemycket (ja, dig oxå Peter ^^)

2 kommentarer:

Holger sa...

Hej!
Älska mamma och pappa är bra.
Såg att Pidde kom med inom parantes:-)

johanna sa...

Ah vad du ar sot Jenny!
Du har ratt, hon ar bra Monze!
Synd vi inte hann traffas i julas, nar kommer du nasta gång, en fika hade vatt trevligt!
Hur lange planerar du stanna i London baby?????????!!!!!!!!!!!!
Kram